Evert Snel Piano's en Vleugels

Vleugel kopen

✓ Vleugel huren

✓ Instrument restauratie

✓ Piano stemmen

Omdat een vleugel kopen geen alledaagse bezigheid is, doet u dat bij Evert Snel Utrecht. Wij zijn dé specialist in de verkoop en verhuur van vleugels en ontzorgen u tijdens het hele traject. Zo kunt u bij ons niet alleen een vleugelpiano kopen, maar zijn ook het transport en onderhoud in goede handen.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Neem contact op

Kom langs in onze showroom

Benieuwd wat we nog meer hebben te bieden?

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag 9:00 – 18:00
zaterdag 9:00 – 17:00
Buiten deze tijden bent u op afspraak welkom.

Email: info@evertsnel.nl

Telefoon:
+ 31 343-551577

Vleugelpiano kopen? Wij bieden service van A tot Z

Evert Snel is niet alleen om een vleugel te kopen een vertrouwd adres. Wij nemen (toekomstige) pianobezitters ook veel praktische problemen uit handen. Zo zorgen wij voor het vervoer van uw aangekochte of gehuurde vleugel. Dat doen we ook indien uw vleugel op enig moment voor groot onderhoud onze kant op komt. Een piano stemmen doen we gewoon op locatie. Een vleugelpiano kopen bij Evert Snel betekent dat u altijd een vertrouwd adres heeft voor onderhoud, stemmen en assistentie. Zo heeft u nog vele jaren plezier van uw vleugel.

Meer weten over vleugel kopen

Bekijk online ons aanbod van diverse aansprekende vleugels. U vindt bij ons zeer ruime keuze in onomstreden, klassieke toppers als Bösendorfer en Steinway en grote namen als Yamaha. Ook zijn wij de enige Fazioli-dealer in Nederland. Mocht u specifiek van plan zijn om van dit exclusieve Italiaanse merk een vleugelpiano te kopen, dan kunnen wij u zeker helpen.

Indien u van plan bent om een vleugel te kopen in Utrecht en omstreken of u daarop wilt oriënteren, kunt u een afspraak maken met ons door te bellen naar +31 343-551577. We bieden u graag de gelegenheid om een geschikt instrument te vinden in ons ruime assortiment.

Aanbevolen pagina’s:

Yamaha vleugel | Bechstein vleugel | Bosendorfer

Evert Snel is importeur van de beroemde Fazioli vleugels

“Un pianoforte per perfezionisti”, noemt Paolo Fazioli zijn Fazioli-vleugel.

Als u een keer het genot wilt ervaren van het spelen op een Fazioli-vleugel, dan bent u van harte welkom bij Evert Snel.

Lees meer

Speellijst

Wilt u weten waar u een Fazioli vleugel kunt bewonderen.

Klik op onderstaande link voor de speellijst

 

 

Speellijst

Grote collectie gebruikte en nieuw instrumenten

In de showroom kunt u nieuw piano’s en vleugels vinden van verschillende merken, er staat onder andere een grote collectie Steinway piano’s en vleugels. Er zijn ook een groot aantal occasion instrumenten aanwezig. Al de instrumenten kunt u bij ons ook huren vanaf € 10,- per maand.

klik op de onderstaande link om de piano’s en vleugels te bekijken

foto Rondane Kwartet: Jeroen Kuit
Bekijk instrumenten