Yamaha vleugel

Voor vrijwel ieder geluid bestaat er een Yamaha vleugel. De kans is groot dat u, voor het geluid dat u zoekt een passende vleugel vindt. Waar? Bij Evert Snel, natuurlijk. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Yamaha vleugel. Als liefhebber van Yamaha vleugels haalt u in onze showroom uw hart op. Op deze website vindt u het actuele aanbod vleugels, zodat u zich alvast kunt oriënteren op de eventuele aanschaf van een Yamaha piano. Daar kunt u natuurlijk pas écht over beslissen op het moment dat u een instrument heeft gezien en bespeeld. We verwelkomen u daarom graag in onze showroom.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Een Yamaha vleugel kopen doet u bij Evert Snel in Utrecht: dé plek om een Yamaha piano te kopen

Door een Yamaha piano te kopen bent u er nog niet. Het vervoer van een piano is eveneens een serieuze zaak, net als het onderhoud. We helpen u ook daar graag mee. Als premium Yamaha-dealer stellen we alles in het werk om u zo lang mogelijk van uw instrument te laten genieten. Met onze transportservice garanderen we er dat uw Yamaha vleugel veilig op zijn bestemming aankomt. Het onderhoud nemen we eveneens graag op ons – en daarom verplaatsen wij uw vleugel, indien nodig, ook naar onze werkplaats. Wilt u geen Yamaha vleugel kopen? Het huren van een vleugel is bij ons ook mogelijk. Graag gaan we met u in gesprek over uw wensen. We zoeken daar dan een passende vleugel bij.

Yamaha vleugel kopen of stemmen? Neem contact op

Zoekt u een Yamaha vleugel in Utrecht en omstreken om huren? Of heeft uw huidige vleugel onderhoud nodig? Neem contact op met ons. Wij helpen u graag. Overweegt u een Yamaha piano te kopen en wilt u er één of meerdere bezichtigen? Bel ons op 0343 201 545 zodat wij met u een afspraak in kunnen plannen.

Aanbevolen pagina’s: