Yamaha vleugel

Voor vrijwel iedere pianist bestaat er een Yamaha vleugel of piano die u kunt kopen bij de firma Snel. De kans is groot dat u, voor het geluid dat u zoekt, een passend instrument vindt in onze showroom in Werkhoven, in de buurt van Houten. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van een nieuwe of gebruikte Yamaha vleugel of piano. Als liefhebber van Yamaha-instrumenten haalt u in onze showroom uw hart op. Op deze website vindt u het actuele aanbod, zodat u zich alvast kunt oriënteren op de eventuele aanschaf van een Yamaha. Daar kunt u natuurlijk pas écht over beslissen op het moment dat u een instrument heeft gezien en bespeeld. We verwelkomen u daarom graag in onze showroom.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Dé plek om een Yamaha vleugel of piano te kopen

Door alleen een Yamaha vleugel of piano te kopen, bent u er nog niet. Het vervoer van een piano is eveneens een serieuze zaak, net als het onderhoud. Wij bieden een uitgebreide dienstverlening aan waardoor we u met al deze zaken kunnen helpen. Als premium Yamaha-dealer stellen we alles in het werk om u zo lang mogelijk van uw instrument te laten genieten. Met onze transportservice garanderen we dat uw vleugel veilig op zijn bestemming aankomt. Het onderhoud nemen we eveneens graag op ons – en daarom verplaatsen wij uw vleugel, indien nodig, ook naar onze werkplaats. Bent u op zoek naar een andere klank dan die van een Yamaha vleugel of piano? Enkele andere kwaliteitsmerken in onze collectie zijn:

Wilt u een vleugel laten stemmen of kopen? Neem contact met ons op

Zoekt u een vleugel of piano om te huren? Of heeft uw huidige vleugel onderhoud nodig? Neem contact op met ons. Wij helpen u graag. Overweegt u een Yamaha piano te kopen en wilt u er een of meerdere bezichtigen? Bel ons op +0343 551 577 zodat wij met u een afspraak in kunnen plannen.

has been added to the cart. View Cart