Yamaha vleugel

Yamaha vleugel kopen

Voor vrijwel iedere pianist bestaat er een Yamaha vleugel of piano die u kunt kopen bij Evert Snel Piano’s en Vleugels. De kans is groot dat u, voor het geluid dat u zoekt, een passend instrument vindt in onze showroom in Werkhoven. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van een nieuwe of gebruikte Yamaha vleugel of piano. Als liefhebber van Yamaha-instrumenten haalt u in onze showroom uw hart op. Op deze website vindt u het actuele aanbod, zodat u zich alvast kunt oriënteren op de eventuele aanschaf van een Yamaha. Daar kunt u natuurlijk pas écht over beslissen op het moment dat u een instrument heeft gezien en bespeeld. We verwelkomen u daarom graag in onze showroom.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Dé plek om een Yamaha vleugel of piano te kopen

Door alleen een Yamaha vleugel of piano te kopen, bent u er nog niet. Het vervoer van de piano is eveneens een serieuze zaak, net als het onderhoud. Wij bieden een uitgebreide dienstverlening aan waardoor we u met al deze zaken kunnen helpen. Als premium Yamaha-dealer stellen we alles in het werk om u zo lang mogelijk van uw instrument te laten genieten. Met onze transportservice garanderen we dat uw vleugel veilig op zijn bestemming aankomt. Het onderhoud van de piano nemen we eveneens graag op ons – en daarom verplaatsen wij uw vleugel, indien nodig, ook naar onze werkplaats. Bent u op zoek naar een andere klank dan die van een Yamaha vleugel of piano? Enkele andere kwaliteitsmerken in onze collectie zijn:

Wilt u een vleugel laten stemmen of kopen? Neem contact met ons op

Zoekt u een vleugel of piano om te huren? Of heeft uw huidige vleugel onderhoud nodig? Neem contact op met onze pianowinkel. Wij helpen u graag. Overweegt u een Yamaha piano te kopen en wilt u er een of meerdere bezichtigen? Bel ons op 0343 551 577, zodat wij met u een afspraak in kunnen plannen.

has been added to the cart. View Cart