Evert Snel Piano's en Vleugels

Yamaha vleugel

✓ Vleugel huren

✓ Instrument restauratie

✓ Piano stemmen

Voor vrijwel ieder geluid bestaat er een Yamaha vleugel. De kans is groot dat u, voor het geluid dat u zoekt een passende vleugel vindt. Waar? Bij Evert Snel, natuurlijk. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Yamaha vleugel. Als liefhebber van Yamaha vleugels haalt u in onze showroom uw hart op. Op deze website vindt u het actuele aanbod vleugels, zodat u zich alvast kunt oriënteren op de eventuele aanschaf van een Yamaha piano. Daar kunt u natuurlijk pas écht over beslissen op het moment dat u een instrument heeft gezien en bespeeld. We verwelkomen u daarom graag in onze showroom.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Neem contact op

Kom langs in onze showroom

Benieuwd wat we nog meer hebben te bieden?

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag 9:00 – 18:00
zaterdag 9:00 – 17:00
Buiten deze tijden bent u op afspraak welkom.

Email: info@evertsnel.nl

Telefoon:
+ 31 343-551577

Een Yamaha vleugel kopen doet u bij Evert Snel in Utrecht: dé plek om een Yamaha piano te kopen

Door een Yamaha piano te kopen bent u er nog niet. Het vervoer van een piano is eveneens een serieuze zaak, net als het onderhoud. We helpen u ook daar graag mee. Als premium Yamaha-dealer stellen we alles in het werk om u zo lang mogelijk van uw instrument te laten genieten. Met onze transportservice garanderen we er dat uw Yamaha vleugel veilig op zijn bestemming aankomt. Het onderhoud nemen we eveneens graag op ons – en daarom verplaatsen wij uw vleugel, indien nodig, ook naar onze werkplaats. Wilt u geen Yamaha vleugel kopen? Het huren van een vleugel is bij ons ook mogelijk. Graag gaan we met u in gesprek over uw wensen. We zoeken daar dan een passende vleugel bij.

Yamaha vleugel kopen of stemmen? Neem contact op

Zoekt u een Yamaha vleugel in Utrecht en omstreken om huren? Of heeft uw huidige vleugel onderhoud nodig? Neem contact op met ons. Wij helpen u graag. Overweegt u een Yamaha piano te kopen en wilt u er één of meerdere bezichtigen? Bel ons op +31 343-551577 zodat wij met u een afspraak in kunnen plannen.

Aanbevolen pagina’s:

Bechstein vleugel | Bosendorfer | Piano reparatie

Evert Snel is importeur van de beroemde Fazioli vleugels

“Un pianoforte per perfezionisti”, noemt Paolo Fazioli zijn Fazioli-vleugel.

Als u een keer het genot wilt ervaren van het spelen op een Fazioli-vleugel, dan bent u van harte welkom bij Evert Snel.

Lees meer

Speellijst

Wilt u weten waar u een Fazioli vleugel kunt bewonderen.

Klik op onderstaande link voor de speellijst

 

 

Speellijst

Grote collectie gebruikte en nieuw instrumenten

In de showroom kunt u nieuw piano’s en vleugels vinden van verschillende merken, er staat onder andere een grote collectie Steinway piano’s en vleugels. Er zijn ook een groot aantal occasion instrumenten aanwezig. Al de instrumenten kunt u bij ons ook huren vanaf € 10,- per maand.

klik op de onderstaande link om de piano’s en vleugels te bekijken

foto Rondane Kwartet: Jeroen Kuit
Bekijk instrumenten