Evert Snel Piano's en Vleugels

Bösendorfer

✓ Vleugel huren

✓ Instrument restauratie

✓ Piano stemmen

Als liefhebber van Bösendorfer herkent u het unieke geluid van dit instrument als geen ander. Om te kunnen blijven genieten van de zoete en volle klanken van Bösendorfer, behandelt u uw vleugel met zorg. Toch is klein onderhoud of een complete restauratie soms noodzakelijk. Of wellicht zoekt u een nieuwe Bösendorfer piano? Bij al deze zaken helpt Evert Snel in Utrecht u graag. Wij weten als geen ander dat elk merk en elk individueel instrument om een eigen, zorgvuldige aanpak vraagt.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Neem contact op

Kom langs in onze showroom

Benieuwd wat we nog meer hebben te bieden?

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag 9:00 – 18:00
zaterdag 9:00 – 17:00
Buiten deze tijden bent u op afspraak welkom.

Email: info@evertsnel.nl

Telefoon:
+ 31 343-551577

Totaalservice voor uw Bösendorfer vleugel

Evert Snel is het adres voor Bösendorfer piano’s en alle dienstverlening daaromheen. Niet alleen als u een vleugel wilt kopen in Utrecht, neemt u contact met ons op. Ook het stemmen of restaureren van uw Bösendorfer nemen wij graag op ons. Met vakmanschap en liefde voor het instrument laten wij uw Bösendorfer vleugel snel weer als vanouds klinken. Wij nemen Bösendorfer piano’s uit het gehele land graag onder handen. Daarbij is ook het transport van uw vleugel naar onze werkplaats bij ons in goede handen. Bent u niet van plan een Bösendorfer te kopen? Ook een vleugel huren is bij ons een optie. Graag horen wij uw wensen en kijken we of we voor u nog een geschikte Bösendorfer vleugel voor verhuur beschikbaar hebben.

Bösendorfer piano kopen of stemmen? Bel ons gerust

U bent van harte welkom in onze showroom om u te oriënteren op de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Bösendorfer vleugel. Wij laten u graag ons aanbod zien en beloven u nu alvast dat u profiteert van vijf jaar garantie op elke aankoop en restauratie. Wilt u meer weten over ons aanbod Bösendorfers, onze aanpak en de mogelijkheden die we bieden? Graag komen we met u in contact. U kunt ons bellen op +31 343-551577.

Aanbevolen pagina’s:

Piano reparatie | Piano verhuur | Pianovervoer

Evert Snel is importeur van de beroemde Fazioli vleugels

“Un pianoforte per perfezionisti”, noemt Paolo Fazioli zijn Fazioli-vleugel.

Als u een keer het genot wilt ervaren van het spelen op een Fazioli-vleugel, dan bent u van harte welkom bij Evert Snel.

Lees meer

Speellijst

Wilt u weten waar u een Fazioli vleugel kunt bewonderen.

Klik op onderstaande link voor de speellijst

 

 

Speellijst

Grote collectie gebruikte en nieuw instrumenten

In de showroom kunt u nieuw piano’s en vleugels vinden van verschillende merken, er staat onder andere een grote collectie Steinway piano’s en vleugels. Er zijn ook een groot aantal occasion instrumenten aanwezig. Al de instrumenten kunt u bij ons ook huren vanaf € 10,- per maand.

klik op de onderstaande link om de piano’s en vleugels te bekijken

foto Rondane Kwartet: Jeroen Kuit
Bekijk instrumenten