Bosendorfer

Als ware liefhebber van Bösendorfer herkent u het unieke geluid van dit instrument als geen ander. Om te blijven genieten van de zoete en volle klanken van Bösendorfer, behandelt u uw vleugel of piano met zorg. Toch is klein onderhoud of een complete restauratie soms noodzakelijk om de klank te behouden. Bij al deze zaken helpen de deskundige medewerkers van Evert Snel u graag. Wij weten als geen ander dat elk merk en elk individueel instrument om een eigen, zorgvuldige aanpak vraagt.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Totaalservice voor uw Bösendorfer vleugel of piano

Het is niet alleen mogelijk om een piano of vleugel van Bösendorfer bij ons te kopen of te huren. Wij nemen ook graag het stemmen of restaureren van uw instrument op ons. Met vakmanschap en liefde voor het instrument laten wij uw vleugel of piano snel weer als vanouds klinken. Wij nemen instrumenten uit het gehele land graag onder handen. Daarbij is ook het transport van uw Bösendorfer vleugel of piano naar onze werkplaats bij ons in goede handen. Bent u op zoek naar een nieuwe vleugel of tweedehands piano? Graag horen wij uw wensen en kijken we of er een geschikt instrument voor u beschikbaar is, eventueel van Bösendorfer of een van de volgende merken:

Bel ons gerust over onze dienstverlening

U bent van harte welkom in onze showroom in Werkhoven, nabij Utrecht, om u te oriënteren op de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Bösendorfer. Wij laten u graag ons aanbod zien en beloven u nu alvast dat u profiteert van vijf jaar garantie op elke aankoop en restauratie. Wilt u meer weten over ons aanbod Bösendorfers, onze aanpak en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +3134 551 577.

has been added to the cart. View Cart