Steinway vleugel

Steinway-vleugel en -piano

Een Steinway-vleugel of -piano kopen is een garantie op kwaliteit. Het is een prachtig instrument voor professionals, theatergezelschappen, gevorderde amateurs en liefhebbers. Instrumenten van het van origine Duitse Steinway bevatten veel handwerk en prachtige details. Ze zijn prachtig om te hebben, maar goed onderhoud is van groot belang. Bij ons kunt u zowel terecht voor het onderhoud aan uw vleugel als het kopen van een Steinway-piano.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Alle service voor uw Steinway-vleugel of -piano

Als u van plan bent een Steinway-vleugel of -piano te kopen, leiden wij u graag rond in de showroom van onze pianowinkel. Wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands piano’s van Steinway. Datzelfde geldt voor de diverse andere exclusieve merken die u in onze showroom bewondert, zoals onder andere:

Wij verwelkomen u graag in onze showroom om met u te kijken naar een geschikte Steinway-vleugel of ander instrument. Daarbij zijn expertise en een luisterend oor voor uw wensen onze uitgangspunten. Wij verwachten dat u grote zorg besteedt aan de selectie van uw instrument en helpen u graag met even grote zorg om een Steinway-piano of -vleugel te kopen waar u nog heel lang plezier van hebt. Wij bieden namelijk op elke piano vijf jaar garantie. Daarbij kunt u ook steeds bij ons terecht voor onderhoud aan uw piano.

Bel ons voor de aanschaf van of het onderhoud aan een Steinway

Komt u graag meer te weten over ons aanbod aan Steinway-piano’s en -vleugels voor u er een gaat kopen? Of wilt u meer weten over de service die wij bieden? Laat gerust van u horen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0343 551 577. U kunt uiteraard ook steeds binnenspringen in onze winkel. Wij heten u van harte welkom!

has been added to the cart. View Cart