Steinway vleugel

De Steinway vleugel is onder de piano’s een dermate gevestigde naam dat sommige muzikanten letterlijk niet anders spelen. Een prachtig instrument voor professionals, theatergezelschappen, gevorderde amateurs en liefhebbers. Instrumenten van het van origine Duitse Steinway bevatten veel handwerk en prachtige details. Een instrument dat niet alleen mooi klinkt, maar dat ook klasse en stijl uitstraalt. Prachtig om te hebben, maar goed onderhoud is van groot belang. Bij ons kunt u zowel terecht voor het onderhoud aan uw vleugel als de koop van een Steinway piano.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Alle service voor uw Steinway vleugel

Als u van plan bent een Steinway piano te kopen, leiden wij u graag rond in onze showroom. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte Steinway vleugels. Datzelfde geldt voor de diverse andere exclusieve merken die u in onze showroom bewondert. Ook bieden wij de mogelijkheid om vleugels te huren in Utrecht en omstreken. In al deze gevallen ontzorgen wij u compleet met een volledige service. Het transport van uw nieuwe Steinway vleugel verzorgen wij. Dat doen we ook wanneer uw huidige instrument voor onderhoud naar onze showroom gebracht moet worden.

Steinway piano kopen of onderhouden? Bel ons!

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in de buurt van Utrecht om met u te kijken naar een geschikte Steinway vleugel of ander instrument. Daarbij zijn expertise en een luisterend oor voor uw wensen onze uitgangspunten. Wij verwachten dat u grote zorg besteedt aan de selectie van uw instrument en helpen u graag met grote zorg een Steinway vleugel te kopen waar u nog heel lang plezier van hebt. Niet in de laatste plaats omdat wij op elke vleugel vijf jaar garantie bieden. Komt u graag meer te weten over ons aanbod Steinway piano’s en de service die wij bieden? Laat gerust van u horen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0343 201 549.

Aanbevolen pagina’s: