Service

Piano reparatie

Piano’s worden gebouwd om voor altijd mee te kunnen gaan, maar daarvoor is het wel belangrijk om de piano zowel goed te onderhouden als tijdig te laten repareren. Met vakmanschap kunnen deze instrumenten ook daadwerkelijk een lang leven beschoren. Het vinden van dergelijk vakmanschap is echter niet altijd eenvoudig. Evert Snel is dé specialist in zowel het onderhoud en de reparatie als de verkoop en verhuur van piano’s. Uw versleten of beschadigde piano is bij ons in goede handen. Wij restaureren deze met grote zorg, totdat deze weer klinkt als in zijn beste dagen. Vervolgens kunnen we u helpen uw piano te onderhouden.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Service bij piano verhuur

Wanneer u bij ons een piano huurt of koopt, profiteert u altijd van uitstekende service. Dat begint natuurlijk al bij de selectie van een piano, maar ook wanneer uw aankoop of huur definitief is, staan we u op allerlei manieren bij. Dat begint bij het transport van de piano. Onze transportservice neemt u dit praktische probleem uit handen. Ook het onderhoud en het stemmen van de piano laat u met een gerust hart aan ons over. Tijdens onze piano verhuur dragen wij ook actief zorg voor het onderhoud van de piano. U hoeft alleen nog maar te genieten van het onmiskenbare geluid van uw prachtige instrument.

Meer informatie over piano verhuur

Bent u er nog niet uit of u een piano wilt kopen of huren in Utrecht? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Natuurlijk spelen ons aanbod en uw budget ook een rol. Neemt u daarom vast al een kijkje in ons aanbod van piano’s. Wilt u meer weten over piano verhuur en welke piano’s wij daarvoor beschikbaar hebben? Maak dan een afspraak met ons via +31 343-551577.

Aanbevolen pagina’s:

Pianovervoer | Pianowinkel | Steinway vleugel

Categories