Service

Vleugel kopen

Een vleugel of vleugelpiano kopen is geen alledaagse bezigheid. Daarom vertrouwt u op dé specialist in de verkoop en verhuur van vleugel: Evert Snel Piano’s en Vleugels uit Werkhoven. Wij ontzorgen u tijdens het hele traject. Zo kunt u bij ons niet alleen een vleugelpiano kopen, maar zijn ook het transport en onderhoud in goede handen.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Wij bieden service van A tot Z als u een vleugel wilt kopen

Onze pianowinkel is niet alleen om een vleugel te kopen een vertrouwd adres. Wij nemen (toekomstige) pianobezitters ook veel praktische problemen uit handen. Zo zorgen wij voor het vervoer van uw aangekochte of gehuurde vleugel. Dat doen we ook indien uw vleugel op enig moment voor groot onderhoud onze kant op komt. Een piano stemmen doen we gewoon op locatie. Een vleugelpiano kopen bij ons betekent dat u altijd een vertrouwd adres heeft voor onderhoud, stemmen en assistentie. Zo heeft u nog vele jaren plezier van uw vleugel.

Meer weten het kopen van een vleugelpiano

Bekijk online ons aanbod van diverse aansprekende vleugels. U vindt bij ons zeer ruime keuze in onomstreden, klassieke toppers als Steinway en grote namen als Yamaha. Ook zijn wij de enige Fazioli-dealer in Nederland. Mocht u specifiek van plan zijn om van dit exclusieve Italiaanse merk een vleugelpiano te kopen, dan kunnen wij u zeker helpen. Indien u van plan bent om een vleugel te kopen of u daarop wilt oriënteren, kunt u een afspraak maken met ons door te bellen naar 0343 551 577. We bieden u graag de gelegenheid om een geschikt instrument te vinden in ons ruime assortiment.

Categories
has been added to the cart. View Cart