Service

Vleugel restauratie

Vleugel restauratie door Evert Snel

Dat we bij Evert Snel alles weten over vleugels en piano’s merkt u direct als u ons inschakelt voor een vleugel restauratie. De restauratie wordt grondig en efficiënt uitgevoerd, waarbij de eigen elementen van de vleugel behouden blijven. Het karakteristieke klankgeluid van uw vleugel zal hierdoor niet veranderen. U herkent direct de echte vakman.

Deskundige vleugel restauratie door een ervaren team

Evert Snel en het team helpen jaarlijks veel tevreden klanten aan een nieuw of gerestaureerd instrument. Ook stemmen wij vele duizenden vleugels en piano’s. We kennen mede hierdoor vele vleugels van binnen en buiten en draaien onze hand dan ook niet om voor een grondige vleugel restauratie. Hierbij wordt de vleugel nauwkeurig gecontroleerd en gerepareerd en behouden we alle unieke elementen van het instrument. U kunt ook kiezen voor een vleugel renovatie. In dat geval worden bij eventuele mankementen aan uw vleugel ook nieuwe elementen gebruikt. Naast het restaureren en renoveren van de vleugel bieden wij nog extra services, zoals het vervoeren van uw vleugel of piano. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over een vleugel restauratie of renovatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0343 201 545. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen we samen een plan van aanpak opstellen.

Categories