Service

Vleugel laten stemmen

Om ervoor te zorgen dat een vleugel lang mee gaat en zijn klank behoudt, is het belangrijk om de vleugel geregeld te laten stemmen. Bij Evert Snel Piano’s en Vleugels uit Werkhoven kunt u terecht om uw vleugelpiano correct te laten afstemmen. Dankzij de expertise van ons team en jarenlange ervaring zijn we bekend met vrijwel alle soorten vleugels en kunnen we het instrument weer laten klinken als vanouds. De vleugel stemmen we bij voorkeur op locatie, maar het is ook mogelijk om dit in onze werkplaats te laten doen.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Wat mag u verwachten als u een vleugel gaat laten stemmen?

Bij onze pianowinkel weten we alles over het afstemmen van vleugelpiano’s. Doordat we een groot aantal specialistische stemmers in dienst hebben, zorgen we ervoor dat we altijd grondig en efficiënt te werk gaan. Op deze manier zal het karakteristieke klankgeluid van de vleugel weer boven komen. Als u ons inschakelt voor het afstemmen van uw vleugelpiano, mag u het volgende van onze dienstverlening verwachten:

  • Landelijke dekking
  • Eigen transport naar uw locatie
  • Vijf jaar garantie op aankopen en restauraties

Indien nodig, voeren we ook meteen restauratiewerkzaamheden aan de vleugel uit. Wilt u graag een nieuwe vleugel kopen? Dan staan we met gepast advies voor u klaar.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u uw oude vleugel weer nieuw leven inblazen? Laat uw piano dan stemmen door de deskundige medewerkers bij Evert Snel. Een volledige restauratie is ook mogelijk bij ons. Uw vleugel stemmen we dan ook meteen zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 0343 551 577. Zo kunnen we telefonisch de mogelijkheden voor het afstemmen van uw vleugelpiano bespreken en een afspraak maken.

Categories
has been added to the cart. View Cart