Service

Vleugel stemmen

Om ervoor te zorgen dat een vleugel lang mee gaat en zijn klank behoudt, is het belangrijk om de vleugel te stemmen. Ook hiervoor kunt u bij Evert Snel in Utrecht terecht. Door de expertise van ons team zijn we bekend met alle soorten vleugels en kunnen we het instrument weer laten klinken als vanouds. De vleugel stemmen we op locatie en wanneer nodig geven we ook een onderhoudsbeurt.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Een vleugel stemmen: wat kunt u verwachten?

Wij van Evert Snel weten alles over het stemmen van vleugels en piano’s. Doordat we een groot aantal specialistische stemmers in dienst hebben, zorgen we ervoor dat, ook wanneer we uw vleugel stemmen, we grondig en efficiënt te werk gaan. Op deze manier zal het karakteristieke klankgeluid van de vleugel weer boven komen. Als u ons inschakelt, kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Landelijke dekking
  • 5 jaar garantie op aankopen en restauraties
  • Indien nodig, eigen transport

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u uw oude vleugel weer nieuw leven inblazen? Laat het instrument dan stemmen door Evert Snel in Utrecht. Een volledige restauratie is ook mogelijk bij ons. Uw vleugel stemmen we dan ook meteen zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 0343 201 546. Zo kunnen we telefonisch de mogelijkheden bespreken en een afspraak maken.

Categories