Service

Piano verhuur

Wanneer u op zoek bent naar een piano voor verhuur, gaat het aanbod van Evert Snel in Utrecht u zeker bekoren. Online vindt u ons aanbod van prachtige nieuwe en gebruikte piano’s. Dit zijn stuk voor stuk fraaie instrumenten, nieuw óf gebruikt maar altijd in opperbeste staat. Voordat wij een piano voor verhuur of verkoop beschikbaar maken, restaureren en stemmen wij deze, zodat al onze klanten altijd is verzekerd van de beste klanken.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Service bij piano verhuur

Wanneer u bij ons een piano huurt of koopt, profiteert u altijd van uitstekende service. Dat begint natuurlijk al bij de selectie van een piano, maar ook wanneer uw aankoop of huur definitief is, staan we u op allerlei manieren bij. Dat begint bij het transport van de piano. Onze transportservice neemt u dit praktische probleem uit handen. Ook het onderhoud en het stemmen van de piano laat u met een gerust hart aan ons over. Tijdens onze piano verhuur dragen wij ook actief zorg voor het onderhoud van de piano. U hoeft alleen nog maar te genieten van het onmiskenbare geluid van uw prachtige instrument.

Meer informatie over piano verhuur

Bent u er nog niet uit of u een piano wilt kopen of huren in Utrecht? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Natuurlijk spelen ons aanbod en uw budget ook een rol. Neemt u daarom vast al een kijkje in ons aanbod van piano’s. Wilt u meer weten over piano verhuur en welke piano’s wij daarvoor beschikbaar hebben? Maak dan een afspraak met ons via +31 343-551577.

Aanbevolen pagina’s:

Pianovervoer | Pianowinkel | Steinway vleugel

Categories