Vleugel occasion

Tweedehands vleugel

Bent u op zoek naar een mooie, prachtig klinkende tweedehands vleugel? Dan helpen wij u graag verder. De firma Snel is even ervaren en deskundig in het stemmen en restaureren van vleugels als in de verkoop van nieuwe en gebruikte vleugels. Overweegt u de aanschaf van een tweedehands vleugel? Wij kunnen u in de meeste gevallen direct een aantal interessante mogelijkheden voorleggen. Al onze gebruikte piano’s zijn zorgvuldig gecontroleerd, gerepareerd en helemaal klaar voor een nieuwe eigenaar die er nog lang plezier aan zal beleven. U heeft de garantie dat u nog jaren beschikt over een betrouwbaar en prachtig instrument.

Waarom kiezen voor een tweedehands vleugel?

De investering in een nieuwe vleugel is niet voor iedereen weggelegd. Dat begrijpen we bij Evert Snel heel goed. Daarom hebben we een ruim aanbod aan tweedehands vleugels aan het assortiment toegevoegd. Deze occasions hebben eenzelfde prachtig geluid in zich als een nieuwe vleugel, ze zijn alleen al eerder bespeeld door een ander. Hoe we dat mooie geluid voor elkaar krijgen? Onze deskundige vakmensen controleren en repareren de vleugel niet alleen, ze stemmen de vleugel ook direct voor u. Ook een tweedehands vleugel van Evert Snel is dus altijd een gebruiksklaar instrument. Mocht uw vleugel voor onderhoud of reparatie ooit weer terug moeten naar onze werkplaats, dan zorgen wij graag voor het transport.

Wilt u meer weten over gebruikte vleugels?

Wilt u meer informatie over het kopen van een tweedehands vleugel? Neem dan contact met ons op. Ons aanbod vindt u online, maar u kunt ook geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen in de winkel in Werkhoven, in de buurt van Utrecht. Wij helpen u daar graag bij de oriëntatie op een instrument. Wilt u graag meer weten over ons gebruikte vleugels? U kunt ons telefonisch bereiken op 0343 201 545.