Vleugel occasion

Tweedehands vleugel

Bent u op zoek naar een mooie, prachtig klinkende tweedehands vleugel? Dan helpen wij u graag verder. De firma Snel is ervaren en deskundig in het stemmen en restaureren van vleugels. U kunt hier overigens ook terecht voor nieuwe en gebruikte vleugels. Overweegt u de aanschaf van een tweedehands vleugel? Wij laten u graag de huidige mogelijkheden zien, in onze winkel in Werkhoven, nabij Houten. Al onze gebruikte piano’s zijn zorgvuldig gecontroleerd, gerepareerd en helemaal klaar voor een nieuwe eigenaar die er nog lang plezier aan zal beleven. U heeft de garantie dat u nog jaren beschikt over een betrouwbaar en prachtig instrument.

Op zoek naar een tweedehands vleugelpiano?

Waarom kiezen voor een tweedehands vleugel?

De investering in een nieuwe vleugel is niet voor iedereen weggelegd. Dat begrijpen we bij onze pianowinkel heel goed. Daarom hebben we een ruim aanbod aan tweedehands vleugels aan het assortiment toegevoegd. Deze tweedehands piano’s hebben eenzelfde prachtig geluid in zich als een nieuwe vleugel. Ze zijn alleen al eerder bespeeld door een andere muziekliefhebber. Hoe we dat mooie geluid voor elkaar krijgen? Onze deskundige vakmensen controleren en repareren de vleugel grondig. Daarnaast stemmen ze de vleugel ook direct voor u. Ook een tweedehands vleugel van de firma Snel is dus altijd een gebruiksklaar instrument. Mocht uw vleugel voor onderhoud of reparatie ooit weer terug moeten naar onze werkplaats, dan zorgen wij graag voor het transport.

Wilt u meer weten over gebruikte vleugels?

Wilt u meer informatie over het kopen van een tweedehands vleugel? Neem dan contact met ons op. Ons aanbod vindt u online, maar u kunt ook geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen in de winkel in Werkhoven, in de buurt van Houten. Wij helpen u daar graag bij de oriëntatie op een instrument.

has been added to the cart. View Cart