Evert Snel Piano's en Vleugels

Vleugel occasion

De beste vleugel occasions koop je bij Evert Snel

Bent u op zoek naar een mooie, prachtig klinkende vleugel occasion? Dan helpen wij u graag verder! De firma Snel is een ervaren en deskundig bedrijf dat zowel nieuw piano’s en vleugels, als occasions verkoopt. De gebruikte vleugels en piano’s zijn grondig gecontroleerd en gerepareerd. Een vleugel occasion kopen bij Evert Snel biedt u de garantie van een betrouwbaar en prachtig instrument.

Waarom kiezen voor een vleugel occasion?

De investering in een nieuwe vleugel is niet voor iedereen weggelegd. Dat begrijpen we bij de firma Snel heel goed en daarom hebben we een breed aanbod vleugel occasions aan het assortiment toegevoegd. Deze occasions hebben eenzelfde prachtig geluid in zich als een nieuwe vleugel, ze zijn alleen al eerder bespeeld door een ander. Hoe we dat mooie geluid voor elkaar krijgen? Onze deskundige vakmensen controleren en repareren de vleugel occasion niet alleen, ze stemmen hem ook direct voor u. Zo weet u zeker dat u iets prachtigs in huis haalt.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over het kopen van een vleugel occasion? Neem dan contact met ons op. Ons aanbod staat online, maar u kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen in de winkel in Werkhoven.