Evert Snel Piano's en Vleugels

Piano occasion

Een piano occasion koopt u bij Evert Snel

Een schitterende piano occasion, die ook nog een prachtig geluid maakt? Bij Evert Snel slaagt u zeker. Wij hebben een breed assortiment gebruikte piano’s en vleugels, zodat iedereen kan genieten van het fraaie geluid dat deze instrumenten voortbrengen. Benieuwd wat we aanbieden? Kijk vrijblijvend bij ons aanbod of kom langs in de winkel!

Service en vakmanschap

Een piano occasion van Evert Snel is grondig gecontroleerd en indien nodig gerestaureerd of gerenoveerd. Wij garanderen u een instrument waar u nog vele jaren plezier aan kunt beleven. De medewerkers van de firma Snel zijn vakkundig, beschikken over vele jaren ervaring en hebben service hoog in het vaandel staan. Wanneer u besluit bij ons een piano occasion te kopen, kunnen we u bijstaan met gedegen advies. We zijn goed op de hoogte van de eigenschappen van iedere piano occasion. Heeft u een keus gemaakt en wilt u de piano occasion geleverd hebben? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van de firma Snel.

Vragen over een piano occasion

U bent van harte welkom in onze winkel in Werkhoven om de diverse piano occasions te bekijken. Ook online is ons aanbod te zien. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over het kopen van een piano occasion? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.