Service

Piano restaureren

Wilt u uw piano laten restaureren door een expert? Wij staan klaar om uw piano weer nieuw leven in te blazen. Evert Snel Piano’s en Vleugels is dé piano-expert in Werkhoven die garant staat voor kwaliteit bij elke pianorestauratie. Onze vakkundige pianorestaurateurs dragen er zorg voor dat u snel weer een speelklare piano in huis heeft.

Heeft u een pianorestauratie nodig?

piano-restaureren

Uw piano laten restaureren door een professionele pianorestaurateur

Het is met piano’s net als met violen en celli, de meesterbouwers van vroeger konden er wat van. In de oudere merken kan men bepaalde gunstig uitgevallen jaargangen of exemplaren met unieke eigenschappen aantreffen. Dit maakt restauratie van historische piano’s tot een uitdagend avontuur. In de werkplaats van onze pianowinkel verrichten onze begaafde pianorestaurateurs op basis van vaktrots en historisch besef herhaaldelijk ware wonderen. Na de restauratie- en reparatiewerkzaamheden wordt ook het stemmen van de piano voor u gedaan, zodat u terug een speelklare piano in huis heeft. Bij voorkeur wordt de pianorestauratie bij u op locatie gedaan, om de kwaliteit te garanderen.

Waarom kiezen voor een pianorestauratie?

Uw oude of beschadigde piano laten restaureren is om verschillende redenen belangrijk. Een deskundige pianorestauratie helpt om de kwaliteit van uw instrument te verbeteren. Dit biedt u een aangenamere speelervaring en verlengt de levensduur van het instrument, zodat ook de volgende generaties er nog van kunnen genieten. Bovendien verhoogt dit de waarde van uw piano wanneer u een pianotaxatie laat uitvoeren. Dit is met name interessant wanneer u plannen hebt om de piano te verkopen. Dankzij onze ervaring met het restaureren van piano’s voor bijvoorbeeld het Koninklijk Conservatorium Den Haag of het Muziekcentrum Vredenburg bent u bij onze pianorestaurateurs er zeker van dat de restauratie van uw piano op deskundige wijze gebeurt.

Maak een afspraak voor de restauratie van uw piano

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken voor de reparatie of restauratie van uw piano om de kwaliteit te verbeteren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0343 551 577 en maak een afspraak met onze pianorestaurateur. Wij komen graag bij u op locatie langs of breng zelf een bezoek aan onze showroom in Werkhoven, om onder het genot van een kop koffie te ontdekken hoe wij uw piano kunnen restaureren.

Categories
has been added to the cart. View Cart