Service

Pianotaxatie

Een correcte pianotaxatie is erg belangrijk voor iedereen die de werkelijke waarde van zijn of haar piano wil kennen. Bij Evert Snel Piano’s en Vleugels, gevestigd in Werkhoven, begrijpen we het belang van een accurate taxatie. Het maakt niet uit of u overweegt te verkopen, te verzekeren, of gewoon nieuwsgierig bent naar de huidige marktwaarde van uw instrument; onze deskundige taxateurs bieden u helderheid en zekerheid.

Wilt u een afspraak maken voor pianotaxatie?

pianotaxatie-trucks

Een eerlijke pianotaxatie laten uitvoeren

Een correct uitgevoerde pianotaxatie is belangrijk, niet alleen voor de verkoopwaarde, maar ook voor de verzekering van uw instrument. Bij het bepalen van de waarde van een piano letten onze experts op verschillende elementen, zoals de staat van het mechaniek, de kwaliteit van de klankbodem, het merk en model, de leeftijd en de visuele staat van de piano. Deze grondige aanpak zorgt ervoor dat u een eerlijke en transparante waardering krijgt. U heeft bij onze pianowinkel de keuze uit de volgende mogelijkheden voor de taxatie van uw piano:

  • Mondelinge taxatie
  • Schriftelijke taxatie met taxatierapport
  • Schriftelijke taxatie met uitgewerkte offerte

Als uit de taxatie blijkt dat uw instrument toe is aan restauratie, kunt u hiervoor evengoed terecht bij onze piano-experts. Eventuele taxatiekosten komen te vervallen wanneer de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Ontdek de waarde van uw piano

Ontdek de echte waarde van uw piano door deze te laten taxateren. Bezoek onze winkel in Werkhoven of maak direct een afspraak voor een professionele pianotaxatie. Zodra u contact met ons opneemt, plannen we spoedig een deskundige expertise door onze pianotechnicus in. Of u nu overweegt uw piano te verkopen, te verzekeren, of simpelweg geïnteresseerd bent in de huidige marktwaarde, ons team staat klaar om u met kennis en zorg te begeleiden. Ontdek de potentie van uw instrument en hoe wij u kunnen helpen de waarde ervan te maximaliseren.

Categories
has been added to the cart. View Cart