Service

Dankzij de pianostemmer klinkt uw piano als nieuw

Oriënteert u zich op de aanschaf van een piano en zoekt u daarvoor een pianowinkel? Evert Snel heeft een ruim Als pianist is een goed klinkende piano natuurlijk essentieel, en daarvoor heeft u de hulp van een ervaren pianostemmer nodig. Daarom vraagt u de hulp van een specialist van de firma Snel uit Werkhoven, niet ver van Houten. Iedere snaar en iedere toets wordt met zorg afgesteld, zodat u snel weer de mooiste stukken van Bach, Chopin en Schubert ten gehore kunt brengen.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Zo gaat de pianostemmer te werk

Wanneer u gebruikmaakt van de diensten van onze ervaren pianostemmer, dan maakt u gebruik van vakmanschap. Wij gebruiken namelijk altijd de juiste gereedschappen bij het stemmen van uw piano. Dit zijn bijvoorbeeld een goede stemhamer en een stemvork van hoge kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw piano op de juiste manier gestemd wordt, en wordt op de juiste manier gecontroleerd of iedere snaar en toets juist is afgesteld.

Maak een afspraak om uw piano te laten stemmen op locatie

Wanneer u een piano thuis heeft, of bijvoorbeeld werkt in een culturele instelling waar een piano aanwezig is, is het fijn als u een beroep kunt doen op een pianostemmer die bij u op locatie kan komen om de piano te stemmen. Daarom doet u een beroep op ons bedrijf. Zo bent u verzekerd van goede service. Maak dus een afspraak door te bellen naar +0343 551 577.

Categories
has been added to the cart. View Cart