Bechstein vleugel

In de negentiende eeuw betekende de eerste Bechstein vleugel een kleine revolutie in de pianobouw. Carl Bechstein had zorgvuldig onderzoek gedaan en wilde een revolutionair instrument maken. Daarin is hij ruimschoots geslaagd en tot op de dag van vandaag kent de Bechstein vleugel vele liefhebbers. Bij Evert Snel helpen we Bechstein-liefhebbers graag bij het vinden van een geschikt instrument voor hun passie. In onze showroom vindt u diverse nieuwe en gebruikte vleugels. Stuk voor stuk topinstrumenten, want ook aan onze tweedehands vleugels besteden wij de grootste zorg.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Totaalservice voor Bechstein vleugels

Bij zo’n geliefd en kostbaar bezit als een Bechstein vleugel komen ook wat zorgen kijken. Die zorgen nemen we u graag uit handen. Zo verzorgen wij graag het onderhoud en het transport van uw vleugel in Utrecht. Dat betekent dat als u bij ons een vleugel koopt, wij zorgen voor het transport naar de door u gewenste locatie. Bij ons koopt u altijd een vleugel in perfecte staat. Of het nou een nieuwe of gebruikte Bechstein vleugel betreft. Tweedehands vleugels worden door ons gerestaureerd en gestemd, zodat u een instrument heeft dat niet van nieuw te onderscheiden is.

Wilt u meer weten?

Graag verwelkomen wij u in onze winkel om de diverse vleugels die u online vindt in het echt te bewonderen en te bespelen. Zo krijgt u direct een beeld of u en het instrument de perfecte combinatie vormen die u in gedachte hebt. Neem contact met ons op voor een showroombezoek. Wij nemen graag de tijd voor u. Wilt u meer weten over de Bechstein vleugels in ons aanbod en de mogelijkheden om er een te kopen? Bel ons op +31 343-551577. Wij kijken graag met u naar een geschikt instrument en schetsen de mogelijkheden.

Aanbevolen pagina’s: