Service

Pianovervoer

Bij de aanschaf van een nieuwe vleugel of bij (groot) onderhoud aan uw huidige piano, is pianovervoer een bron van zorg. Die zorg halen wij van Evert Snel Piano’s en Vleugels graag bij u weg. Wij bezorgen nieuwe en gebruikte vleugels die u bij ons koopt en halen ook vleugels op voor onderhoud. Zo bent u uit de zorgen voor elke situatie dat u verlegen zit om transport van uw piano.

Bent u op zoek naar mogelijkheden voor pianovervoer?

piano-vervoer-truck

Laat pianovervoer over aan een zorgvuldige partner

Bij vervoer van uw piano loopt u tegen twee praktische bezwaren aan. Enerzijds is een piano zwaar en onhandelbaar. Zonder ervaring en het juiste gereedschap is het bijna niet te doen. Daarnaast is een piano een fijngevoelig instrument waar uiterst zorgvuldig mee dient te worden omgesprongen. Het pianovervoer van onze pianowinkel is hier volledig op ingericht. Onze vrachtwagen is uitgerust met luchtvering, verwarming met thermostaat en een laadklep die tot bijna 5 meter hoog kan reiken. Onze ervaren transporteurs bezorgen piano’s en vleugels dagelijks door het hele land. U kunt erop vertrouwen dat wij uw piano of vleugel met de grootste zorgvuldigheid vervoeren.

Pianovervoer voor stemmen en onderhoud

Een van de meest voorkomende situaties waarin uw piano vervoer behoeft, is (groot) onderhoud. Een piano stemmen wij het liefst op locatie, net als het stemmen van een vleugel. Dit nemen we uiteraard ook mee bij het onderhouden of restaureren van uw piano. Bij dergelijke werkzaamheden zorgen wij voor pianovervoer, zodat met alles rekening wordt gehouden en u compleet wordt ontzorgd. Daarbij zorgen we uiteraard dat uw piano van de winkel tot in de ruimte waar u deze gebruikt, wordt vervoerd. U hoeft zelf de piano nog geen millimeter van zijn plek te halen.

Neem contact op voor pianovervoer

Behoeft uw vleugel onderhoud of overweegt u een nieuwe of tweedehands piano te kopen? Wij helpen u graag met beide zaken én bij het bijbehorende vervoer van uw piano. Wilt u meer weten over hoe wij pianovervoer aanpakken? Of wilt u weten in welke situaties u daar een beroep op kunt doen? Neem contact met ons op en bel naar 0343 551 577. Wij horen graag van u!

Categories
has been added to the cart. View Cart