Evert Snel Piano's en Vleugels

Pianowinkel

✓ Vleugel huren

✓ Instrument restauratie

✓ Piano stemmen

Oriënteert u zich op de aanschaf van een piano en zoekt u daarvoor een pianowinkel? Evert Snel in Utrecht heeft een ruim aanbod aan piano’s van toonaangevende merken in verschillende prijsklassen. Deze zaak helpt u graag tijdens de keuze voor een instrument. En om een idee te krijgen van ons aanbod piano’s hoeft u niet per se naar onze pianowinkel te komen. Op deze website vindt u ons actuele aanbod piano’s, inclusief prijzen.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Neem contact op

Kom langs in onze showroom

Benieuwd wat we nog meer hebben te bieden?

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag 9:00 – 18:00
zaterdag 9:00 – 17:00
Buiten deze tijden bent u op afspraak welkom.

Email: info@evertsnel.nl

Telefoon:
+ 31 343-551577

Pianowinkel voor onderhoud en stemmen

U vindt bij ons prachtige vleugels en piano’s van topmerken als Bösendorfer, Bechstein, Steinway en Yamaha. Ook is Evert Snel de enige Fazioli-dealer in Nederland. Mocht u belangstelling hebben voor een piano, dan bent u natuurlijk welkom om het instrument te bezichtigen en te bespelen. Daarvoor maken we graag een afspraak met u. U kunt niet alleen voor de aanschaf of huur van een piano bij ons terecht. We helpen u bij alle praktische facetten die het bezit van een piano met zich meebrengt. Zo zorgen we voor het transport van de piano naar de gewenste locatie. Daarnaast stemmen we uw piano graag voor u én kunnen we, wanneer het nodig is, ook voor onderhoud of een grondige renovatie zorgen. Voor alle piano’s die u in onze pianowinkel koopt of huurt, nieuw of tweedehands, geldt vanzelfsprekend dat deze in speelklare staat zijn en geen onmiddellijk onderhoud behoeven. U kunt dus direct beginnen met spelen!

Bezoek onze pianowinkel

Heeft u vragen, bent u nieuwsgierig of wilt u gewoon rondkijken? U bent altijd welkom in onze pianowinkel. Voor het proberen van onze instrumenten vragen wij u eerst contact op te nemen met ons, zodat we volledig de tijd kunnen nemen voor u en uw wensen. Belt u dan ook snel met +31 343-551577.

Aanbevolen pagina’s:

Steinway vleugel | Vleugel kopen | Yamaha vleugel

Evert Snel is importeur van de beroemde Fazioli vleugels

“Un pianoforte per perfezionisti”, noemt Paolo Fazioli zijn Fazioli-vleugel.

Als u een keer het genot wilt ervaren van het spelen op een Fazioli-vleugel, dan bent u van harte welkom bij Evert Snel.

Lees meer

Speellijst

Wilt u weten waar u een Fazioli vleugel kunt bewonderen.

Klik op onderstaande link voor de speellijst

 

 

Speellijst

Grote collectie gebruikte en nieuw instrumenten

In de showroom kunt u nieuw piano’s en vleugels vinden van verschillende merken, er staat onder andere een grote collectie Steinway piano’s en vleugels. Er zijn ook een groot aantal occasion instrumenten aanwezig. Al de instrumenten kunt u bij ons ook huren vanaf € 10,- per maand.

klik op de onderstaande link om de piano’s en vleugels te bekijken

foto Rondane Kwartet: Jeroen Kuit
Bekijk instrumenten