Service

Pianowinkel

Oriënteert u zich op de aanschaf van een piano en zoekt u daarvoor een pianowinkel? Evert Snel heeft een ruim aanbod aan piano’s van toonaangevende merken in verschillende prijsklassen. De medewerkers van deze zaak helpen bij het maken van een keuze voor een instrument. En om een idee te krijgen van ons aanbod piano’s hoeft u niet per se naar onze pianowinkel in Werkhoven, vlak bij Utrecht, te komen. Op deze website vindt u ons actuele aanbod piano’s, inclusief prijzen.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Pianowinkel voor onderhoud en stemmen

U vindt bij ons prachtige vleugels en piano’s van topmerken als Bösendorfer, Bechstein, Steinway en Yamaha. Ook is Evert Snel de enige Fazioli-dealer in Nederland. Mocht u belangstelling hebben voor een piano, dan bent u natuurlijk welkom om het instrument te bezichtigen en te bespelen. Daarvoor maken we graag U vindt bij ons prachtige vleugels en piano’s van topmerken als Bösendorfer, Bechstein, Steinway en Yamaha. Ook is Evert Snel de enige Fazioli-dealer in Nederland. Mocht u belangstelling hebben voor een piano, dan bent u natuurlijk welkom om het instrument te bezichtigen en te bespelen. Daarvoor maken we graag een afspraak met u. U kunt niet alleen voor de aanschaf of huur van een piano bij ons terecht. We helpen u bij alle praktische facetten die het bezit van een piano met zich meebrengt. Zo zorgen we voor het transport van de piano naar de gewenste locatie. Daarnaast stemmen we uw piano graag voor u én kunnen we, wanneer het nodig is, ook voor onderhoud of een grondige renovatie zorgen. Voor alle piano’s die u in onze pianowinkel koopt of huurt, nieuw of tweedehands, geldt vanzelfsprekend dat deze in speelklare staat zijn en geen onmiddellijk onderhoud behoeven. U kunt dus direct beginnen met spelen!

Bezoek onze pianowinkel

Heeft u vragen, bent u nieuwsgierig of wilt u gewoon rondkijken? U bent altijd welkom in onze pianowinkel. Voor het proberen van onze instrumenten vragen wij u eerst contact op te nemen met ons, zodat we volledig de tijd kunnen nemen voor u en uw wensen. Belt u dan ook snel met +0343 551 577.

Categories
has been added to the cart. View Cart