Service

Vleugel transport

Vleugel transport bij Evert Snel

Bij het vervoeren van uw vleugel wilt u dat er voorzichtig met uw eigendom wordt omgegaan. De firma Snel zal dat zeker doen. Zij zijn naast de verkoop van nieuwe en gebruikte piano’s en vleugels, ook gespecialiseerd in het transport van vleugels en piano’s. Ons goed opgeleide transportpersoneel zorgt voor veilig en verantwoord vleugel vervoer van de ene locatie naar de andere.

De aankoop van een vleugel

Wilt u onze showroom bezoeken?

Wanneer u bij ons een nieuwe of gebruikte vleugel koopt, is ook het transport goed geregeld. Vaak bent u namelijk niet in staat het instrument zelf mee te nemen. Wij zorgen dan dat de vleugel zonder enige problemen bij u op locatie komt. Wij vervoeren jaarlijks vele vleugels naar verschillende adressen in binnen- en buitenland en beschikken over veel ervaring. Het vleugel transport beperkt zich daarbij niet enkel tot de begane grond. Ook het vervoeren van een vleugel naar een hogere verdieping is bij ons in goede handen.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over ons vleugel transport? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel in Werkhoven. Wij zetten graag de mogelijkheden uiteen.

Categories
has been added to the cart. View Cart