Evert Snel Piano's en Vleugels

Pianovervoer

✓ Vleugel huren

✓ Instrument restauratie

✓ Piano stemmen

Bij de aanschaf van een nieuwe vleugel of bij (groot) onderhoud aan uw huidige piano, is pianovervoer in Utrecht en omstreken een bron van zorg. Die zorg haalt Evert Snel graag bij u weg. Wij bezorgen nieuwe en gebruikte vleugels die u bij ons koopt en halen ook vleugels op voor onderhoud. Zo bent u uit de zorgen voor elke situatie dat u verlegen zit om transport van uw piano.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Neem contact op

Kom langs in onze showroom

Benieuwd wat we nog meer hebben te bieden?

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag 9:00 – 18:00
zaterdag 9:00 – 17:00
Buiten deze tijden bent u op afspraak welkom.

Email: info@evertsnel.nl

Telefoon:
+ 31 343-551577

Pianovervoer bij Evert Snel

Bij vervoer van uw piano loopt u tegen twee praktische bezwaren aan. Enerzijds is een piano zwaar en onhandelbaar. Zonder ervaring en het juiste gereedschap is het bijna niet te doen. Daarnaast is een piano een fijngevoelig instrument waar uiterst zorgvuldig mee dient te worden omgesprongen. Ons pianotransport is hier volledig op ingericht. U kunt er op vertrouwen dat wij uw piano met de grootste zorgvuldigheid vervoeren.

Pianovervoer voor stemmen en onderhoud

Een van de meest voorkomende situaties waarin uw piano vervoer behoeft, is (groot) onderhoud. Een piano stemmen wij het liefst op locatie, al nemen we dat uiteraard mee bij het onderhouden of restaureren van uw piano. Bij dergelijke werkzaamheden zorgen wij voor pianovervoer, zodat met alles rekening wordt gehouden en u compleet wordt ontzorgd. Daarbij zorgen we uiteraard dat uw piano van de winkel tot in de ruimte waar u deze gebruikt, wordt vervoerd. U hoeft zelf de piano nog geen millimeter van zijn plek te halen.

Neem contact op voor pianovervoer

Behoeft uw vleugel in Utrecht onderhoud of overweegt u een nieuwe piano te kopen? Wij helpen u graag met beide zaken én bij het bijbehorende vervoer van uw piano. Wilt u meer weten over hoe wij pianovervoer aanpakken en in welke situaties u daar een beroep op kunt doen? Bel ons op +31 343-551577. Wij horen graag van u!

Aanbevolen pagina’s:

Pianowinkel | Steinway vleugel | Vleugel kopen

Evert Snel is importeur van de beroemde Fazioli vleugels

“Un pianoforte per perfezionisti”, noemt Paolo Fazioli zijn Fazioli-vleugel.

Als u een keer het genot wilt ervaren van het spelen op een Fazioli-vleugel, dan bent u van harte welkom bij Evert Snel.

Lees meer

Speellijst

Wilt u weten waar u een Fazioli vleugel kunt bewonderen.

Klik op onderstaande link voor de speellijst

 

 

Speellijst

Grote collectie gebruikte en nieuw instrumenten

In de showroom kunt u nieuw piano’s en vleugels vinden van verschillende merken, er staat onder andere een grote collectie Steinway piano’s en vleugels. Er zijn ook een groot aantal occasion instrumenten aanwezig. Al de instrumenten kunt u bij ons ook huren vanaf € 10,- per maand.

klik op de onderstaande link om de piano’s en vleugels te bekijken

foto Rondane Kwartet: Jeroen Kuit
Bekijk instrumenten