Service

Piano restaureren

Heeft u een piano die u wilt laten restaureren? Dan bent u bij Evert Snel Utrecht aan het goede adres. Wij staan voor u klaar om uw piano weer nieuw leven in te blazen. Doordat wij voorloper zijn op het gebied van pianotechniek kunnen wij op een grondige en efficiënte manier uw piano restaureren. Onze pianorestaurateur Evert helpt u graag verder!

Wilt u onze showroom bezoeken?

Professioneel uw piano laten restaureren

Een piano restaureren gebeurt met grote precisie en zorg. Evert is een pianorestaurateur die dit dus ook hoog in het vaandel heeft staan. Door de vele jaren ervaring van ons professionele team zorgen wij al jaren voor de restauratie van verschillende kapotte piano’s en vleugels. Deze worden met zorg onderhouden en gerestaureerd, zodat ze weer als vanouds klinken. Naast de onderhoudsbeurt en de restauratie van de piano wordt het instrument ook gestemd. Onze pianorestaurateur zorgt ervoor dat u met een speelklare piano weer naar huis gaat. Dit hoort allemaal bij de service die wij bij Evert Snel bieden!

Professioneel uw piano laten restaureren

Een piano restaureren gebeurt met grote precisie en zorg. Evert is een pianorestaurateur in Utrecht die dit dus ook hoog in het vaandel heeft staan. Door de vele jaren ervaring van ons professionele team zorgen wij al jaren voor de restauratie van verschillende kapotte piano’s en vleugels. Deze worden met zorg onderhouden en gerestaureerd, zodat ze weer als vanouds klinken. Naast de onderhoudsbeurt en de restauratie van de piano wordt het instrument ook gestemd. Onze pianorestaurateur zorgt ervoor dat u met een speelklare piano weer naar huis gaat. Dit hoort allemaal bij de service die wij bij Evert Snel bieden!

Meer informatie of een keer langskomen?

Wanneer u uw piano wilt laten restaureren in Utrecht, neemt u contact met ons op door te bellen naar 0343 201 545. Op deze manier kunnen we de mogelijkheden met u bespreken. Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem dan zeker ook contact met ons op. Komt u liever een keer langs? Dat is ook mogelijk! U bent van harte welkom in onze showroom waar onze pianorestaurateur u graag te woord staat. Zo kunnen we onder het genot van een kop koffie uw wensen bespreken.

Categories