Evert Snel Piano's en Vleugels

Vleugel restauratie

Vleugel restauratie door Evert Snel

Dat ze bij de firma Snel alles weten over vleugels en piano’s merkt u direct als u hen inschakelt voor een vleugel restauratie. De restauratie wordt grondig en efficiënt uitgevoerd, waarbij de eigen elementen van de vleugel behouden blijven. Het karakteristieke klankgeluid van uw vleugel zal hierdoor niet veranderen. U herkent direct de echte vakman.

De deskundigen aan het werk

Evert Snel en zijn team helpen jaarlijks veel tevreden klanten aan een nieuw of gerestaureerd instrument. Ook stemmen zij vele duizenden vleugels en piano’s. De firma Snel kent mede hierdoor vele vleugels van binnen en buiten en draait zijn hand dan ook niet om voor een grondige vleugel restauratie. Hierbij wordt de vleugel grondig gecontroleerd en gerepareerd en behouden we alle eigen unieke elementen van de piano. U kunt ook kiezen voor een vleugel renovatie. In dat geval worden bij eventuele mankementen aan uw vleugel ook nieuwe elementen gebruikt. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor u.

Meer weten

Wenst u meer informatie over vleugel restauratie of renovatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar.