Service

Piano vervoer

Bij de aanschaf van een nieuwe vleugel of bij (groot) onderhoud aan uw huidige piano, is pianovervoer in Utrecht en omstreken een bron van zorg. Die zorg haalt Evert Snel graag bij u weg. Wij bezorgen nieuwe en gebruikte vleugels die u bij ons koopt en halen ook vleugels op voor onderhoud. Zo bent u uit de zorgen voor elke situatie dat u verlegen zit om transport van uw piano.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Pianovervoer bij Evert Snel

Bij vervoer van uw piano loopt u tegen twee praktische bezwaren aan. Enerzijds is een piano zwaar en onhandelbaar. Zonder ervaring en het juiste gereedschap is het bijna niet te doen. Daarnaast is een piano een fijngevoelig instrument waar uiterst zorgvuldig mee dient te worden omgesprongen. Ons pianotransport is hier volledig op ingericht. U kunt er op vertrouwen dat wij uw piano met de grootste zorgvuldigheid vervoeren.

Pianovervoer voor stemmen en onderhoud

Een van de meest voorkomende situaties waarin uw piano vervoer behoeft, is (groot) onderhoud. Een piano stemmen wij het liefst op locatie, al nemen we dat uiteraard mee bij het onderhouden of restaureren van uw piano. Bij dergelijke werkzaamheden zorgen wij voor pianovervoer, zodat met alles rekening wordt gehouden en u compleet wordt ontzorgd. Daarbij zorgen we uiteraard dat uw piano van de winkel tot in de ruimte waar u deze gebruikt, wordt vervoerd. U hoeft zelf de piano nog geen millimeter van zijn plek te halen.

Neem contact op voor pianovervoer

U bent van harte welkom in onze showroom om u te oriënteren op de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Bösendorfer vleugel. Wij laten u graag ons aanbod zien en beloven u nu alvast dat u profiteert van vijf jaar garantie op elke aankoop en restauratie. Wilt u meer weten over ons aanbod Bösendorfers, onze aanpak en de mogelijkheden die we bieden? Graag komen we met u in contact. U kunt ons bellen op 0343 201 545.

Aanbevolen pagina’s:

Pianowinkel | Steinway vleugel | Vleugel kopen

Categories