Bechstein vleugel

In de negentiende eeuw betekende de eerste Bechstein vleugel een kleine revolutie in de pianobouw. Carl Bechstein had zorgvuldig onderzoek gedaan en wilde een revolutionair instrument maken. Daarin is hij ruimschoots geslaagd en tot op de dag van vandaag kent de Bechstein vleugel vele liefhebbers. Bij Evert Snel helpen we Bechstein-liefhebbers graag bij het vinden van een geschikt instrument voor hun passie.

Wilt u onze showroom bezoeken?


Neem contact op


Bekijk alle occasion piano’s

Geniet van een totaalservice voor uw Bechstein vleugel

Bij zo’n geliefd en kostbaar bezit als een Bechstein vleugel komen ook wat zorgen kijken. Die zorgen nemen we u graag uit handen. Zo verzorgen wij graag het onderhoud en de restauratie van uw vleugel. Wanneer u bij ons een vleugel koopt, zorgen wij voor het transport naar de door u gewenste locatie. Bij ons koopt u bovendien altijd een vleugel in perfecte staat, of het nou een nieuwe of gebruikte Bechstein vleugel betreft. Tweedehands vleugels worden door ons gerestaureerd en gestemd, zodat u een instrument heeft dat niet van nieuw te onderscheiden is. Stuk voor stuk topinstrumenten, want ook aan onze tweedehands vleugels besteden wij de grootste zorg. In onze showroom in Werkhoven, vlak bij Utrecht, vindt u diverse nieuwe en gebruikte vleugels van Bechstein en andere merken. Denk hierbij aan:

Vraag meer informatie aan

Graag verwelkomen wij u in onze winkel om de diverse vleugels die u online vindt in het echt te bewonderen en te bespelen. Zo krijgt u direct een beeld of u en het instrument de perfecte combinatie vormen die u in gedachte hebt. Neem contact met ons op voor een showroombezoek. Wij nemen graag de tijd voor u. Wilt u meer weten over Bechstein in ons aanbod en de mogelijkheden om een vleugel te kopen? Bel ons op +0343 551 577. Wij kijken graag met u naar een geschikt instrument en schetsen de mogelijkheden.

has been added to the cart. View Cart