Piano kopen

Piano kopen

Bent u muzikaal en wilt u schitterende muziek maken? Dan bent u bij Evert Snel aan het juiste adres om een prachtige piano te kopen. Evert Snel kent als geen ander de weg in pianoland en begeleidt u graag op de zoektocht naar het perfecte instrument om het plezier van muziek te ervaren. Elk instrument is met zorg geselecteerd en voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen, zodat u verzekerd bent van een uitstekende speelervaring, ongeacht uw niveau of voorkeur.

Assortiment

Op onze website kunt u een deel van ons brede assortiment aan piano’s van topkwaliteit bewonderen. Met bekende merken als Steinway, Bösendorfer, Yamaha, Fazioli en meer. Naast verschillende merken piano’s kan er ook gekozen worden uit een nieuwe piano of een occasion piano. Beide zijn van uitstekende kwaliteit, waarbij de occasion piano’s helemaal zijn nagelopen door onze deskundigen. Dus gaat u voor een nieuwe start of voor een piano met een verhaal?

Begeleiden

Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een piano een belangrijke beslissing is. Wanneer je achter de piano zit en de toetsen aanraakt, moet alles kloppen. Je maakt niet ‘zomaar’ muziek, maar het is een manier om je creativiteit en emoties te uiten. Dus mocht u een piano, die u op het oog heeft willen voelen, raden wij aan een bezoekje te brengen aan onze showroom in Werkhoven. Onze deskundige medewerkers staan daar klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Of het nu gaat om het adviseren over het juiste type piano voor uw behoeften, het beantwoorden van allerlei vragen of het verstrekken van informatie over onderhoud en service, wij zijn hier om u te begeleiden en te ondersteunen.

Ontdek het ruime assortiment aan hoogwaardige piano's op onze website of neem een kijkje in onze showroom en maak uw muzikale droom werkelijkheid. Een piano kopen doet u bij Evert Snel!

Bezoek onze showroom!

Piano bekijken

Wij verwelkomen u graag in onze showroom om met u te kijken naar een piano. Daarbij zijn expertise en een luisterend oor voor uw wensen onze uitgangspunten. Wij verwachten dat u grote zorg besteedt aan de selectie van uw instrument en helpen u graag met even grote zorg om een piano te kopen waar u nog heel lang plezier van hebt. Wij bieden namelijk op elke piano vijf jaar garantie. Daarbij kunt u ook steeds bij ons terecht voor onderhoud aan uw piano.

has been added to the cart. View Cart