Evert Snel Piano's en Vleugels

Een Yamaha B1 of B2 piano van Evert Snel

Yamaha b1

Evert Snel heeft een uitgebreid aanbod piano’s en vleugels en voorziet u graag van passend advies. Ook voor de aanschaf van een Yamaha B1 of een Yamaha B2 bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen tussen de verschillende Yamaha modellen.

Kopen of huren
Of de Yamaha B1 of B2 daadwerkelijk de piano voor u is, weet u pas nadat u deze heeft uitgeprobeerd. Bij firma Snel geven we u de kans een piano te huren met optie tot koop. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de Yamaha B1 eerst een tijd uitproberen. Als deze goed bevalt, kunt u overgaan tot de koop.

Behalve voor nieuwe piano’s en vleugels kunt u bij Evert Snel ook terecht voor occasions. Uiteraard hebben die dezelfde kwaliteit als die van een nieuw model. Staat de Yamaha B1 of B2 op dit moment niet in ons occasion aanbod? Laat ons weten wat u zoekt en misschien kunnen we de Yamaha van uw keuze dan alsnog leveren.

Neem contact op of kom langs
Bent u geïnteresseerd in één van de Yamaha B1 of Yamaha B2 modellen uit ons assortiment en wilt u deze eerst bekijken? Kom dan langs in onze vestiging in Werkhoven. Onze medewerkers en de Yamaha B1 en B2 piano's staan voor u klaar. Heeft u vragen? Stel ze gerust in onze winkel of maak gebruik van het contactformulier. U kunt ons ook altijd een e-mail sturen (info@evertsnel.nl) of bellen (+31 343-551577).

Geïnteresseerd in onze Piano's & Vleugels

Stel uw vraag dan hier:

Maak kennis met
Evert Snel