Evert Snel Piano's en Vleugels

Vleugel in Utrecht huren, kopen, of stemmen

Vleugel Utrecht

Evert Snel is gevestigd in Werkhoven en is een speciaalzaak voor vleugels en piano's in Utrecht en omgeving. Bij ons kunt u terecht voor een groot aantal diensten, zoals koop, huur, restauratie en stemming van vleugels.

De mogelijkheden
Wanneer u op zoek bent naar een vleugel in de regio Utrecht, bent u bij Evert Snel aan het juiste adres. U kunt bij ons een vleugel kopen, maar ook huren met een optie tot koop. Daarnaast bieden wij u mogelijkheden om een vleugel in etapes te financieren.

Behalve voor de aanschaf, kunt u bij ons uw vleugel laten stemmen en restaureren van uw vleugel. Voor het stemmen hebben wij speciale abonnementen samengesteld waarbij wij jaarlijks 1 of 2 maal bij u langskomen. In onze werkplaats staan onze restaurateurs klaar om uw vleugel weer als nieuw te laten klinken.

Interesse?
Heeft u interesse in de aanschaf of huur van een vleugel in Utrecht en omstreken? Evert Snel beschikt over een groot aanbod aan vleugels. Neem een kijkje in onze winkel in Werkhoven. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op via: +31 343-551577, mail naar: info@evertsnel.nl of vul het contactformulier in.

Geïnteresseerd in onze Piano's & Vleugels

Stel uw vraag dan hier:

Maak kennis met
Evert Snel