Evert Snel Piano's en Vleugels

Piano verhuur

✓ Vleugel huren

✓ Instrument restauratie

✓ Piano stemmen

Wanneer u op zoek bent naar een piano voor verhuur, gaat het aanbod van Evert Snel in Utrecht u zeker bekoren. Online vindt u ons aanbod van prachtige nieuwe en gebruikte piano’s. Dit zijn stuk voor stuk fraaie instrumenten, nieuw óf gebruikt maar altijd in opperbeste staat. Voordat wij een piano voor verhuur of verkoop beschikbaar maken, restaureren en stemmen wij deze, zodat al onze klanten altijd is verzekerd van de beste klanken.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Neem contact op

Kom langs in onze showroom

Benieuwd wat we nog meer hebben te bieden?

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag 9:00 – 18:00
zaterdag 9:00 – 17:00
Buiten deze tijden bent u op afspraak welkom.

Email: info@evertsnel.nl

Telefoon:
+ 31 343-551577

Service bij piano verhuur

Wanneer u bij ons een piano huurt of koopt, profiteert u altijd van uitstekende service. Dat begint natuurlijk al bij de selectie van een piano, maar ook wanneer uw aankoop of huur definitief is, staan we u op allerlei manieren bij. Dat begint bij het transport van de piano. Onze transportservice neemt u dit praktische probleem uit handen. Ook het onderhoud en het stemmen van de piano laat u met een gerust hart aan ons over. Tijdens onze piano verhuur dragen wij ook actief zorg voor het onderhoud van de piano. U hoeft alleen nog maar te genieten van het onmiskenbare geluid van uw prachtige instrument.

Meer informatie over piano verhuur

Bent u er nog niet uit of u een piano wilt kopen of huren in Utrecht? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Natuurlijk spelen ons aanbod en uw budget ook een rol. Neemt u daarom vast al een kijkje in ons aanbod van piano’s. Wilt u meer weten over piano verhuur en welke piano’s wij daarvoor beschikbaar hebben? Maak dan een afspraak met ons via +31 343-551577.

Aanbevolen pagina’s:

Pianovervoer | Pianowinkel | Steinway vleugel

Evert Snel is importeur van de beroemde Fazioli vleugels

“Un pianoforte per perfezionisti”, noemt Paolo Fazioli zijn Fazioli-vleugel.

Als u een keer het genot wilt ervaren van het spelen op een Fazioli-vleugel, dan bent u van harte welkom bij Evert Snel.

Lees meer

Speellijst

Wilt u weten waar u een Fazioli vleugel kunt bewonderen.

Klik op onderstaande link voor de speellijst

 

 

Speellijst

Grote collectie gebruikte en nieuw instrumenten

In de showroom kunt u nieuw piano’s en vleugels vinden van verschillende merken, er staat onder andere een grote collectie Steinway piano’s en vleugels. Er zijn ook een groot aantal occasion instrumenten aanwezig. Al de instrumenten kunt u bij ons ook huren vanaf € 10,- per maand.

klik op de onderstaande link om de piano’s en vleugels te bekijken

foto Rondane Kwartet: Jeroen Kuit
Bekijk instrumenten