Evert Snel Piano's en Vleugels

Piano reparatie

✓ Vleugel huren

✓ Instrument restauratie

✓ Piano stemmen

Piano’s worden gebouwd voor de eeuwigheid en met vakmanschap en tijdige piano reparatie zijn deze instrumenten ook daadwerkelijk een lang leven beschoren. Het vinden van dergelijk vakmanschap is echter niet altijd eenvoudig. Evert Snel is dé specialist in zowel het onderhoud als de reparatie en de verkoop en verhuur van piano’s. Uw versleten of beschadigde piano is bij ons in goede handen. Wij restaureren deze met grote zorg, totdat deze weer klinkt als in zijn beste dagen.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Neem contact op

Kom langs in onze showroom

Benieuwd wat we nog meer hebben te bieden?

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag 9:00 – 18:00
zaterdag 9:00 – 17:00
Buiten deze tijden bent u op afspraak welkom.

Email: info@evertsnel.nl

Telefoon:
+ 31 343-551577

Piano reparaties bij Evert Snel

Een van de belangrijkste praktische bezwaren tegen grondig onderhoud of piano reparatie is het feit dat dit in een werkplaats dient te gebeuren. Evert Snel onderhoudt niet alleen uw instrument, maar kan ook het transport van uw piano verzorgen. We hebben daar namelijk vele jaren ervaring mee. Een piano is tenslotte niet zomaar een zwaar voorwerp, maar vooral iets dat met grote zorg behandeld moet worden – ondanks de omvang en het gewicht. In de werkplaats zorgen we voor een complete onderhoudsbeurt en renovatie. Piano reparatie bestaat bij Evert Snel niet per se alleen uit het verhelpen van een of enkele problemen. Wij zorgen dat u een speelklare piano terugkrijgt.

Meer weten over piano reparatie bij Evert Snel?

Laat ons weten wat uw piano mankeert en wij schetsen een plan voor piano reparatie. Mocht u niet zonder kunnen, dan zijn er ook mogelijkheden om, in afwachting van reparatie, over een vervangende piano te beschikken. Wij gaan er graag met u over in gesprek en horen aan welke piano u ter reparatie aanbiedt. Zo kunnen we een indicatie afgeven van de reparatietermijn en de bijbehorende kosten. Bij interesse kunt u bellen naar +31 343-551577.

Aanbevolen pagina’s:

Piano verhuur | Pianovervoer | Pianowinkel

Evert Snel is importeur van de beroemde Fazioli vleugels

“Un pianoforte per perfezionisti”, noemt Paolo Fazioli zijn Fazioli-vleugel.

Als u een keer het genot wilt ervaren van het spelen op een Fazioli-vleugel, dan bent u van harte welkom bij Evert Snel.

Lees meer

Speellijst

Wilt u weten waar u een Fazioli vleugel kunt bewonderen.

Klik op onderstaande link voor de speellijst

 

 

Speellijst

Grote collectie gebruikte en nieuw instrumenten

In de showroom kunt u nieuw piano’s en vleugels vinden van verschillende merken, er staat onder andere een grote collectie Steinway piano’s en vleugels. Er zijn ook een groot aantal occasion instrumenten aanwezig. Al de instrumenten kunt u bij ons ook huren vanaf € 10,- per maand.

klik op de onderstaande link om de piano’s en vleugels te bekijken

foto Rondane Kwartet: Jeroen Kuit
Bekijk instrumenten